Tottenham - Chelsea

Tottenham – Chelsea

Kampen spilles White Hart Lane

Kickoff: 21:00 dansk tid.

TV: Kan ses på TV 3+

Så er det tid til årets hidtil vigtigste kamp (hehe). Første kamp i år mod Watford kunne næsten ikke have været bedre, selvom det var en streg i regningen, at Kaboul lige skulle skovle den ind over stregen i ovetiden. Nuvel, 4-1 på udebane mod et tricky Watford-hold er til at leve med.
Nu er modstanden i en helt anden kaliber. Chelsea kommer nemlig på besøg, og de har indtil videre sat sig tungt på Premier Leagues 1. plads. Og de har de gjort på fornem vis. Hele 13 sejre i træk er det blevet til, hvilket sætter The Blues hele 10 point foran Tottenham før opgøret mellem de to London-hold. Faktisk kan Chelsea sætte rekorden mod netop Spurs med 14 sejre, som vil være første gang siden 1888 (!) – og det vil også betyde, at Spurs har tabt to gange i den række af sejre. Det vil vi helst undgå, hvis man kan sige det mildt. Men har Spurs så reelt set en chance?

I sidste møde mellem de to hold var det en meget tæt kamp på Stamford Bridge, der endte med et 2-1 nederlag, selvom Spurs var kommet foran på et formidabelt langskud af Eriksen. De fleste opgør mellem de to hold har også på det seneste været meget tætte og spændende. For næsten præcis to år siden blev en af de mest underholdende kampe længe spillet på White Hart Lane, da Tottenham slog Chelsea med hele 5-3. Selvom Chelsea har den bedste form i øjeblikket, så har Tottenham vundet de seneste fire kampe og har en målscore på 13-3 i disse.

Spurs har også en ret god statistik på det seneste hjemme på The Lane. Chelsea har nemlig kun vundet 1/10 seneste kampe på Spurs’ hjemmebane. De er også 10 år siden, Chelsea sidst vandt begge kampe mod Spurs.

Hvem skal så score? Vi sætter vores lid til Harry Kane, som er kommet rigtig godt ind i året med to basser mod Watford. Kane er også garant for mål i London-derbies, hvor han har scoret 17 i 17 derbies.  

Forventet startopstilling

Lloris

Walker Alderweireld Vert Rose

Wanyama Dembele

Alli Eriksen Son

Kane

Vi tror, kampen ender med 1-1.