Optakt: West Ham - Tottenham

www.premierleague.com

West Ham - Tottenham
Boyelin Ground
Onsdag d. 2. Kl. 20.45, 6'eren.

Efter et godt comeback mod Swansea søndag, gælder det nu et London opgør mod West Ham, i aftenens midtugekamp og inden North London Derby lørdag.

West Ham ligger inden aftenens opgør nr. 6. Efter et managerskifte før sæsonen har West Ham gjort det overraskende godt, og har før kampen ikke tabt de seneste 11 hjemmekampe.

Det bliver Tottenham's sidste besøg på Boleyn Ground, inden West Ham, fra næste sæson, flytter til det nye Olympiske stadion.

I det første møde i denne sæson, på White Hart Lane, vandt Tottenham 4-1. Tottenham vandt også den seneste kamp på Boleyn Ground med 1-0.

Tottenham og West Ham har gennem tiden spillet 107 kampe mod hinanden, hvor Tottenham har vundet 46, spillet 24 uafgjort, og tabt 37. Tottenham har ikke tabt de seneste tre opgør mod West Ham.

Vi må forvente at Tottenham vil det de altid vil. Hårdt pres, være boldbesiddende og ligge et hårdt pres.

West Ham kan godt score mål, og har scoret 41 i denne sæson indtil videre, så Tottenham's defensiv skal være på plads i dag. Heligt for Tottenham er Emner Valencia skadet.

Nøglepunkter:

Harmoni: Næsten uanset hvem Pochettino starter inde med, er der harmoni på holdet og i truppen.

Pochettino har mange muligheder med den trup der er til rådighed.

Trippier eller Walker, Rose eller Davies - alle bringer deres til spillet, og Pochettino virker tilfreds med at kunne skifte så meget som han gør mellem dem.

Alderweireld/Wimmer:

Mange blev tvivlsomme da Vertonghen blev skadet. Kunne Wimmer overtage, og præstere?

Alderweireld og Vertonghen havde været fantastiske sammen, og det var noget af nogle sko der skulle udfyldes.

Indtil videre er Wimmer kommet godt omkring det, og har præsteret fint. Holdets sammensæstning og samarbejde har uden tvivl hjulpet ham med at falde ind, men hans egne præstationer har bestemt også været acceptable.

Skader:

Der er en smule tvivl om Dele Alli. Men han bliver testet inden kampen.

Mousa Dembele

Jan Vertonghen

Clinton N'Jie

Tom Carroll er tilbage.

 

Bud på opstillingen:

                                Lloris

Trippier - Alderweireld - Wimmer - Davies

                         Dier - Mason

               Son - Eriksen - Chadli

                                 Kane

Om Alli er klar eller ej, kunne man godt forestille sig at han starter på bænken. En vigtig kamp venter i weekenden mod Arsenal og Alli ville være svær at undvære i en kamp som den.

Son er startet inde i de seneste Premier League opgør, og medmindre Pochettino vælger at spare ham til Arsenal kampen, kunne han godt starte inde.

Kane og Eriksen kunne selvfølgelig godt blive sparet. Men som vi før har set spiller Kane stort set alle kampe, og det lader på nuværende tidspunkt ikke til at være et problem. Man kan sagtens rykke lidt rundt, så Eriksen kan blive sparet også - men let's face it! Vinder Tottenham i aften, rykker vi op på 1. pladsen med en bedre målscore end Leicester.