Optakt: Tottenham - Watford

www.premierleague.com
Tottenham - Watford
White Hart Lane
Lørdag d. 06/02, Kl. 16.00
Vises på 6'eren.
 
Lørdag går det løs igen. Denne gang mod Watford på White Hart Lane.
 
Da Watford rykkede op i sommer, var de, som de fleste oprykkere ikke ænset en chance. Slet ikke efter man i løbet af oprykningssæsonen havde hele 4 managers gennem klubben. Til trods for en ny manager til den igangværende sæson, quique sanchez flores, og en god håndfuld indkøb ligger Watford på en overraskende 9. plads. med; 9 vundne, 8 uafgjorte og 9 nederlag. 1 af disse nederlag var mod Tottenham d. 28. december, hvor Tottenham vandt 2-1.
 
Selvom vi skal et stykke tid tilbage har Tottenham vundet de seneste 4 opgør, og ikke tabt de seneste 8 opgør mod Watford. Vi skal helt tilbage til 1994 for at finde det seneste nederlag til Watford, hvor Tottenham tabte 3-2 på White Hart Lane.
 
Efter Harry Kane kom igang har han scoret 15 mål i Premier League - men er der et hold der kan hamle op med det, er det Watford. Odion Ighalo har scoret 14 mål i indeværende Premier League sæson og ligger sig derfor lige efter Harry Kane.
 
Lad os krydse fingre for at Harry Kane er skarpere end Ighalo på dagen.
 
Siden det seneste møde mellem de to klubber, har Tottenham vundet 3, spillet 1 uagjort og tabt 1, mens Watford har vundet 1, tabt 3 og spillet 1 uafgjort. Dette er selvfølgelig i Premier League.
 
Vi må håbe og forvente at Tottenham kommer ud over stepperne og tager fat i kampen, som vi ofte ser. Om det bliver one-way-traffic som mod Norwich er svært at sige, men mon ikke der er lagt op til at fortsætte den gode stime.
 
Nøglespillere:
 
Kane, Alli, Erisen, Alderweireld, Lloris - vi har snart været hele paletten igennem.
 
Ugen 'nøglespiller' op til kampen er; holdet.
 
Vi hører flere snakke om det og vi ser det med egne øjne. Spillerne er glade. De nyder at spille fodbold og de nyder at gøre det med hinanden.
 
Spillerne virker overskudsagtige både på (for det meste) og uden for banen. Dier irritere Alli konstant, Eriksen og Dier tager offenltlig transport sammen og når Vertonghen bliver skadet, som nu, står Wimmer frem som en naturlig del af holdet og fællesskabet. Turen til Barcelona i sidste uge var var formentlig kun med til at gøre sammenholdet endnu bedre. Det har formentlig også været godt for holdet at komme lidt væk, sammen.
 
Med tanke på at transfervinduet lige er lukket og trafikken har været ensrettet, understreger det netop det Pochettino har udtalt flere gange. Skal der hentes spillere, skal de have den rette profil. Her tales tydeligvis ikke kun om kvaliteterne på banen, men også udenfor banen.
 
Skader:
Jan Vertonghen
Clinton N'Jie
yan Mason (Mason skal testes før kampen.)
 
Med en pause på en lille uges tid forventes det ikke umiddelbart at Pochettino spare nogle spillere.
 
Bud på startopstilling:
 
Lloris
Walker - Alderweireld - Wimmer - Davies
Dier - Dembele
Son - Alli - Eriksen
Kane