Optakt: Tottenham - Gent

fodboldoplevelser.dk

Tottenham - Gent

Wembley

21:05 d. 23/2

6’eren

Spurs skal efter en skuffende kamp i Belgien, som man tabte 1-0, prøve at komme tilbage og vende nederlaget. Det burde bestemt ikke være umuligt, men Gent har før slået hold som Valencia ud i knockout og viste egentlig også lovende takter i seneste kamp, så det bliver ikke en walkover.

Spurs har heller ikke just imponeret på Wembley, hvor man i gruppespillet i Champions League tabte 2 ud af 3 kampe. Faktisk har Spurs tabt 5 ud af 6 kampe på Wembley.

Tottenham kom senest tilbage på sporet mod Fulham efter nogle dårlige kampe, hvor Harry Kane også kom tilbage med et flot hattrick. Mange fans, inklusiv undertegnede, håber derfor, at Fulham-kampen kan blive starten på en stime – også selvom Gent er en anden kaliber.

Statistik

Spurs er kategorisk dårlige mod belgiske hold. Man har således kun vundet 1 ud af de sidste 4 kampe. Selvom Spurs tabte sidst, man mødte et belgisk hold på udebane, slog de komfortabelt Club Brugge på hjemmebane og gik videre.

Gent har kun tidligere spillet på engelsk jord en enkelt gang, da man fik uafgjort mod West Ham. Man røg senere ud samlet.

Startopstillingen

Vi tror, at Spurs stiller med stærkeste hold, da det der skal til at vindes nogle kampe på Wembley. Vi skal også videre til næste runde i Europa, da det ville være pinligt trods alt at ryge ud til Gent. I øvrigt skal det også tages seriøst, at vinderen af Euro League får en Champions League-plads. Det kan nemlig blive meget tæt i toppen af Premier League.

Lloris

Walker Alderweireld Vertonghen Davies

Wanyama Winks

Eriksen Alli Son

Kane