OPTAKT: Tottenham - Crystal Palace

TOTTENHAM HOTSPUR – CRYSTAL PALACE

White Hart Lane

Kickoff kl. 16.00 søndag d. 21. februar. Kampen vises på Eurosport DK.

HUSK: Åens Øl åbner dørene for os fra klokken 14.00.

 

 Form og tidligere møder:
Så er det tid til FA Cup og i dag kommer Crystal Palace til White Hart Lane i 5. runde. (1/8 dels finalerne). Det er tredje gang vi møder dem i denne sæson – de to foregående kampe er endt med en 1-0 og en 1-3 sejr til Spurs.

Crystal Palace er for tiden ikke ret godt kørende og har kun vundet 3 ud af deres sidste 10 udebanekampe i alle turneringer. Senest på udebane over Southampton d. 9. januar. Modsat har Tottenham vundet 6 er deres sidste 10 hjemmebanekampe i alle turneringer – sidste nederlag var 13. januar, hvor Leicester vandt 0-1.

Tottenham og Crystal Palace har mødt hinanden 36 gange – 19 er kampe er endt med Spurs sejr, 6 med Crystal Palace sejr og 11 er endt uafgjort, hvilket må siges at tale til vores fordel. Tilmed har vi scoret 1.64 mål i gennemsnit mod Palace, som kun har scoret 0.86 i gennemsnit mod os.

Det ser heller ikke ud til at Crystal Palace vil komme til at score mange mål i aften, eftersom deres topscorere er henholdvis en midtbanespiller og en central forsvarspiller, Cabaye og Dann, der kun har scoret 5 mål hver. – Gad vide hvad Adebayor finder på, hvis han scorer?

 Forventningerne:

Vi forventer en kamp hvor begge hold, selvfølgelig, vil vinde. Pochettino vil gøre det godt i alle turneringer, og forventer helt sikkert en sejr i dag. Modsat er Crystal Palace gået i stå i ligaen, efter at have ligget nummer 5 efter de første 10 runder i ligaen, og FA Cuppen vil derfor være en rigtig godt mulighed, for at få noget succes i denne sæson.

Key players:
Son –
Han ligner manden som skal score målene når Kane skal have pause. I dag tror vi på at han kommer til at have en betydelig rolle på holdet, og vi håber meget på at han for scoret.
Vorm – Stod en fin kamp i torsdags og er et rigtig godt alternativ til Lloris. Vores målmandsduo har et højt niveau, og det må være utroligt beroligende for holdet at vide, at Vorm gør et godt stykke arbejde når Lloris er væk.
Alderweireld & Wimmer – Deres samarbejde fungere rigtig godt, og Wimmer har vist sig at være en rigtig dygtig backup for Vertonghen – ja, måske Vertonghen kommer til at kæmpe for at få sin plads tilbage. Alderweireld og Wimmer bliver meget vigtige i dag, da Crystal Palace har nogle store spillere i feltet på dødbolde.

 

Skader:
Lloris – Kkulderskade (klar i løbet af ugen)
Vertonghen – Knæskade
N’Jie – Knæskade
Tom Carroll – Achilleskade (klar i løbet af ugen)

 

Forventet startopstilling:
Det er svært at forudsige en opstilling, når Pochettino gerne vil gøre det godt i både Premier League, Europa League og FA Cup, men vores bud på en start 11’er ser sådan ud:

 

 

                             Vorm

Walker – Wimmer – Alderweireld – Davies

                        Dier – Mason

              Lamela – Alli – Chadli

                              Son

Vi tror på en 3-1 sejr. #COYS