Optakt: Sunderland - Tottenham

Sunderland - Tottenham
D. 31/1, kl. 20.45

OBS: Kampen streames på Langebro. Vi ved ikke om resten af barerne på vores pubguide streamer den: http://www.spurs.dk/pubguide

 

Tingene begynder langsomt at spidse til, og hver enkel kamp har sine afgørende point i sig. I aften er ingen undtagelse, når vi besøger Stadium of light og Sunderland, der, med Defoe i spidsen, i aften kæmper for vitale point, for ikke at blive isoleret i bunden af Premier League.

For Pochettinos drenge er kravet helt klart: Sejr! Der er intet andet der dur, specielt fordi at Liverpool og Chelsea, der lige nu, sammen med Arsenal, er vores direkte konkurrenter, mødes i aften.

Spillet har igennem en længere periode været stabilt, dog så vi senest med Wycombe, hvor vi godt nok stillede op med reserveholdet, at defensiven godt stadig kan være skrøbelig – speciel med den seneste skade til Vertonghen, der fortsat er ude.

Gode nyheder er der til gengæld for både Kane, Rose og Alderweireld, der alle tre blev meldt ude af kampen imod Wycombe med skader, alle er i spil til startopstillingen imod Sunderland.

Vi forventer at presset er lige på og hårdt, og at præstationerne kommer til at afspejle vigtigheden af tre point. Får vi ikke en sejr vil det være tabte point.

Kane skal fortsætte målscoringen, og også udbygge de individuelle kvaliteter vi så hos ham i seneste sæson. Vi savner stadig de typiske Kane mål, hvor han let som ingenting trækker uden om nærmeste spiller og hamrer den ind.

Dembele er absolut afgørende for os. Hans evne til at glide let og elegant forbi en modstander på midten, og på den måde skabe en overtalssituation, har flere gange vist sig som værende kampafgørende. Hans problematik består i udholdenhed – mon ikke han bliver skiftet ud i det 70. minut som vanligt?

Vi forventer den sædvanlige opstilling:

Lloris
Dier, Wimmer, Alderwiereld
Walker, Wanyama, Dembele Rose 
Alli Eriksen 
Kane