Optakt: Manchester City - Tottenham

Youtube

Manchester City – Tottenham

Kampen spilles på Etihad Stadium

Kickoff: 18:30 dansk tid.

TV: Kan ses på 6’eren.

Manchester City og Tottenham mødes i weekendens storkamp, som kan være meget afgørerene for, hvordan resten af sæsonen kan se ud, men de to hold er i vidt forskellig form i øjeblikket. City kommer med et svigende 4-0 nederlag i bagagen mod Everton på udebane, hvor de mildest talt blev udspillet og splittet ad. Omvendt smadrede Spurs West Bromwich på hjemmebane, som Tottenham har haft det meget svært med de seneste par år.

Sidste gang Spurs mødte City var på hjemmebane i oktober, hvor man måske spillede den bedste kamp, man havde spillet i en lang periode, hvor de også var lidt svært bagefter sejren. Men bestemt et lyspunkt i seneste periode var netop denne kamp.

Formmæssigt er Spurs også langt bedre over en længere periode. Tottenham har kun et nederlag i de seneste 7 kampe – og det var mod United på udebane, mens man har vundet de andre 6. Omvendt har City tabt 4 ud af de seneste 8 kampe, hvor man altså senest fik smæk 4-0 på udebane mod Everton.

City er dog meget stærke hjemme. Og historisk set har de også godt styr på Spurs. De har faktisk vundet 5 ud af de seneste 6 hjemmekamp, men tabte dog den seneste mod Spurs. De har også kun scoret 3 mål i de seneste 4 kampe mod Spurs.

Vores vurdering er derfor, at selvom Spurs måske er favoritter, så vil Manchester City altid være en mundfuld på hjemmebane, selvom det er en såret kæmpe.

Tottenham må undvære Jan Vertonghen, der gik ud med skade mod West Bromwich. Det er derfor usikkert, hvem der starter inde i stedet for, da både Wimmer og Davies kan spille i et 3-mands forsvar. Vi tror, opstillingen kommer til at se sådan her ud:

Forventet startopstilling

Lloris

Dier Alderweireld Wimmer

Walker Wanyama Dembele Rose

Alli Eriksen

Kane

Vi tror, kampen ender med 2-1 til Spurs!