Optakt: Fulham - Tottenham

http://chatterisworkingmensclub.com

 Fulham – Tottenham

Craven Cottage

15:00 d. 19/2

6’eren

Efter en skuffende kamp mod Gent, er Tottenham endnu mere tvunget til at vinde, når de i dag skal mod legendariske Craven Cottage og Fulham. Fulham lå i mange år i Premier League, men rykkede ud i 2013/2014 sæsonen og ligger i øjeblikket i Championship. Der har spillet mange genkendelige Tottenham-spillere, men nok mest kendte af dem er Scott Parker og Dimitar Berbatov. Førstnævnte er faktisk i truppen for Fulham, selvom han bliver 37 år i år.

Fulham ligger i øjeblikket nr. 8 i Championship, hvor de er langt fra bunden, men også 9 point fra at komme i playoff til Premier League. Tottenham ligger omvendt helt i toppen og har stadig gode chancer for at nå at komme i top 4. Spillet på det seneste har dog vist noget andet, og Tottenham har ikke scoret i åbent spil, siden man mødte Wycombe i slutningen af januar. Og det ene mål, der er blevet scoret, blev scoret mod Middlesbrough på straffespark. Det kunne godt tyde på, at specielt Kane og til dels også Alli har brug for en pause, for det er godt nok uskarpt i øjeblikket, hvilket Tottenham viste, da man tabte 1-0 på udebane mod Gent, hvor Kane havde en kæmpechance, han skød på stolpen.

Statistik

Fulham har allerede sendt Hull ud af FA Cuppen, men Tottenham er gode mod dem historisk. I 4 ud af 5 møder har Spurs slået Fulham ud, men senest blev lillywhites sendt hjem med 4-0 i 2010/2011 sæsonen. Tottenham er gået videre i 12 ud af 13 tilfælde, hvor et hold var fra lower league.

Pochettinos syn på kampen:

 "The FA Cup is special and we need to show we can stop the negative way and try to recover the feeling we had before Liverpool.

"Football is about emotion, mentality and after Liverpool we were disappointed, Gent was a good opportunity to turn that feeling but it wasn’t possible. Now we need to take good decisions and try to win this game."

Skader

Kane kan være med, men bliver nok sparet, da han fik et slag mod Gent. Vertonghen kan starte, men starter nok på bænken. Rose og Lamela er stadig ude med henholdsvis en knæskade og en hofteskade.

Startopstiling: 4-2-3-1

Vorm

Trippier Carter-Vickers Wimmer Davies

          Dier Sissoko

    Son Eriksen Winks

             Jansen