OPTAKT: Fiorentina - Spurs

Kick 19.00 torsdag d. 18. februar. Kampen vises på kanal 9.  

Form og tidligere møder:

Så er det tid til revanche. For et år siden tabte vi 2-0 til Fiorentina og det blev endestationen i Europa League. Nu møder vi dem igen, og det er to langt stærkere hold der står over for hinanden. Fiorentina er pt på 3. Pladsen i Serie A og har været rigtig dygtige i denne sæson, ligesom Spurs har vist rigtig højt niveau. I de seneste 10 hjemmekampe, har Fiorentina vundet 7, tabt 2 og spillet én uafgjort i alle turneringer. Tottenham har i de seneste 10 udekampe i alle turneringer vundet 8 og spillet 2 uafgjorte. Imponerende stime. Tilmed har vi også scoret 2,1 mål i gennemsnit i de sidste 10 udebane kamp, og med vores stabile forsvar som kun har lukket 0,6 mål ind i de sidste 10 udebanekampe, ser det rigtig positivt ud.

Forventningerne:

Vi forventer en livlig kamp hvor begge hold vil forsøge at score og få boldbesiddelse. Vi forventer også er der bliver scoret mål, og derfor kan det blive vigtigt for Tottenham at score på udebane.

Key players:
Son –
Vi forventer at Son vil forsøge at vise sig frem for Poch, og spille sig endnu tættere på en fast startplads. Desuden har han gode minder Europa League, og derfor vil jeg mene at Son kommer til at spille en betydelig rolle i aftenens kamp.
Carroll – Vi håber at vi ser unge Tom Carroll fra starten af. Han har nogle hurtige fødder og et blik for spillet, og selvom han har fået en del kritik i denne sæson, tror jeg han vil spille en rolle på et hold, hvor de bedste sidder over.
Alderweireld – Hans betydning er utrolig stor for holdet. Hans lederegenskaber og ro i midterforsvaret bliver rigtig vigtig, når nu der kommer til at foregå rotation på pladserne. Han har desuden fundet ind i et godt samarbejde med Wimmer.  

Forventet startopstilling:
Vi forventer at vi stille op, så nogle spillere får pause.

 

                             Lloris

Trippier – Wimmer – Alderweireld – Davies

                        Dier – Carroll

              Lamela – Son – Chadli

                              Kane

Vi håber og tror på en 1-2 sejr. #COYS