Nyt samarbejde med rejsebureau

Vi har netop indgået et samarbejde med en af de helt store rejsearrangører i Norden, som vil være med til at sikre, at endnu flere Tottenhamfans får mulighed for at kunne se holdet i aktion. Det er ingen hemmelighed, at det har været svært for os at skaffe billetter i år. Men det er med stor glæde og ikke mindst stolthed, at vi kan præsentere et samarbejde med LA Travel - et samarbejde, der i første omgang løber i to år.
 
Aftalen indebærer, at LA Travel laver specielle kampagnetilbud, som vi offentliggør her på siden og på Facebook. Som en ekstra feature vil det være muligt at bestille turen fra et link herpå siden, således at LA Travel kan se, at turen er bestilt af rigtige fans. Udover fanklubbens egne fællesture har LA Travel også indvilget i at lave to fællesture om året med samme VIP-indhold som deres almindelige ture, men til en rigtig god pris og selvfølgelig med en rejseleder fra WHD. Derudover får vi en tur om året til udlodning som en præmie eller lignende. Vi er allerede i gang, og har fået nedenstående fra LA Travel:

***
LA Travel ser meget frem til samarbejdet med White Hart Danes og alle tilhængere af Tottenham. Vi ønsker at samarbejde med aktive fanklubber, og det har vi fundet i White Hart Danes. Vi glæder os til at præsentere jer for alle de gode kampe på White Hart Lane og den spændende fremtid, som venter Tottenham.

Vi vil gerne kickstarte vores samarbejde med et tilbud på en super VIP oplevelse. LA Travel har 4 billetter tilbage i VIP Executive Box White Hart inkl. middag inden kampen og VIP-sæder udenfor boxen til kampen mod Bournemouth.

Vi har følgende inkluderet i tilbuddet:

*Fly tur/retur fra København til London
*2 overnatninger i delt dobbelt/twin-værelse inkl. morgenmad på hotel Royal National.
*Officiel billet til VIP Executive Box White Hart inkl. middag inden kampen og VIP-sæder udenfor boxen til kampen.
Pris. pr. person: 4.895,- i delt dobbeltværelse.

Dette tilbud kan kun bestilles ved at kontakte LA Travel på info [at] latravel [dot] dk eller 89 88 04 84

Bemærk der kun er 4 pladser tilbage, så det er med at være super hurtig, hvis I vil afsted.
***